Vrijblijvend advies? Bel 06-52598787

Vraag een offerte aan

Export verpakkingen

Uw goederen veilig verpakt en vervoerd
Bij het transporteren van goederen is het zaak om de goederen, zoals meubels, goed en veilig te verpakken. Hierdoor wordt voorkomen dat er schade ontstaat aan uw eigendommen. He-Bo Dienstverlening heeft jarenlange ervaring in het veilig vervoeren van goederen, hierdoor weten we precies hoe we bepaalde producten moeten beschermen tegen beschadiging.


Hoe worden uw eigendommen veilig verpakt?
Om uw eigendommen veilig te kunnen vervoeren kijkt He-Bo Dienstverlening goed naar de eisen die het specifieke product stelt aan veilig vervoer. Afhankelijk van deze inschatting wordt er besloten welke exportverpakking het meest geschikt is voor de klus.

Soorten exportverpakkingen
Exportverpakkingen die door He-Bo Dienstverlening worden gebruikt voor het veilig vervoeren van uw kantoormeubilair en andere eigendommen zijn verschillend. Er wordt onder meer gebruik gemaakt van (houten) exportkratten, kisten, en pallets. Met behulp van krimpfolie worden de goederen beschermd tegen schadelijke invloeden van buitenaf (regen, zonlicht).


Wij leveren exportverpakkingen
Als u uw verhuizing het liefst (voor het grootste gedeelte) zelf regelt kunt u bij ons uiteraard de juiste exportverpakkingen vinden die er voor zorgen dat uw eigendommen veilig kunnen worden vervoerd. Alle veiligheidsproducten die wij zelf in de dagelijkse praktijk gebruiken kunt u bij ons aanschaffen. Daarnaast geven wij u graag advies over de manier waarop u uw meubilair het beste kunt beschermen tijdens het transport.

Laatste nieuws

meer nieuws