Vrijblijvend advies? Bel 06-52598787

Vraag een offerte aan

Inkoopmeubilair

Wij kopen meubilair in
Om onze voorraad gebruikt meubilair op peil te houden kopen wij uw meubilair in. Heeft u gebruikt kantoormeubilair dat nog in goede staat is dan willen wij dit graag van u overnemen. Hierdoor ontstaat een win-winsituatie, u komt van uw gebruikte kantoormeubilair af en ontvangt er ook nog eens een goede prijs voor, wij zorgen er voor dat het meubilair een tweede leven krijgt bij mensen die op zoek zijn naar kwalitatief hoogwaardig, gebruikt meubilair.

Welk meubilair kopen wij in?
He-Bo Dienstverlening is geïnteresseerd in het overnemen van diverse soorten gebruikt kantoormeubilair. Uiteraard moet het meubilair nog wel in fatsoenlijke staat zijn. Zaken die wij graag van u overnemen op het gebied van zitmeubels zijn onder anderen bureaustoelen, vergaderstoelen en krukken. Heeft u opslagmeubelen in de aanbieding aarzelt u dan ook vooral niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn op zoek naar diverse soorten kasten zoals roldeurkasten, schuifdeurkasten en dossierkasten. Ook ladeblokken vallen in deze categorie. Tot slot willen we u graag op de mogelijkheid attent maken om uw niet meer gebruikte werkplekken in het geheel door ons over te laten kopen. Dit scheelt u een hoop extra handelingen wanneer u van plan bent om na een verhuizing nieuwe kantoorwerkplekken aan te schaffen.

Ook inkoop van nieuw materiaal
Soms komt het voor dat u kantoormeubilair heeft aangeschaft dat toch niet blijkt te voldoen, zelfs al voordat u er ook maar gebruik van hebt gemaakt. Bijvoorbeeld omdat de kleur of de vorm toch anders uitvalt dan u in eerste instantie had gedacht. Uiteraard kopen wij ook dit nieuwe materiaal van u over.

Laatste nieuws

meer nieuws