Vrijblijvend advies? Bel 06-52598787

Vraag een offerte aan

Ontruimingen

Snel en effectief
Een speciaal onderdeel van de verhuisbranche zijn de ontruimingen. Ontruimingen kunnen door deurwaarders worden gelast, maar ook als particulier kunt u met deze vorm van een verhuizing te maken krijgen. Vaak zijn dit klussen die snel moeten gebeuren terwijl u er niet op zat te wachten en de ontruiming misschien wel niet zo goed heeft kunnen voorbereiden als dat u graag zou hebben gewild.

Ontruiming bij overlijden
Als er een dierbare van u overlijdt komt er een hoop op u af. Uiteraard bent u in de rouw zodat u al genoeg aan uw hoofd heeft om te verwerken. Toch moet u vaak veel regelen: dit gaat van de uitvaart tot de oplevering van de kamer in het verzorgingstehuis of de seniorenwoning. Voor dit laatste kunt u vertrouwen op de diensten van He-Bo Dienstverlening. Met respect voor uw situatie ontruimen wij de kamer van de overledene. Omdat dit doorgaans al binnen een week na het overlijden moet zijn geregeld is de mogelijkheid om goederen bij ons op te slaan vaak een uitkomst voor de nabestaanden.

Ontruimen van een huurwoning
Wanneer u een woning verhuurt levert dit u meestal huurinkomsten op en over het algemeen weinig problemen. De meeste huurders gedragen zich netjes en komen hun afspraken prima na. Soms is dit echter niet het geval. Het kan wel eens voorkomen dat een huurder plotseling met de noorderzon is vertrokken terwijl er nog meubels in de woning zijn achtergelaten. Ook kan het (in extreme gevallen) voorkomen dat een huurder uit de woning wordt gezet door een deurwaarder. In beide gevallen zit u met de troep. He-Bo Dienstverlening biedt ook in deze situaties de helpende hand.

Laatste nieuws

meer nieuws