Vrijblijvend advies? Bel 06-52598787

Vraag een offerte aan

Wie zijn wij

Logistieke dienstverlening
He-Bo Dienstverlening is een logistieke dienstverlener met meer dan 25 jaar ervaring in de verhuisbranche. Het bedrijf is gevestigd in Borger, Drenthe en is opgericht door eigenaar Henk Hollemans. Klanten omschrijven de service van He-Bo Dienstverlening als ‘vakkundig’ terwijl He-Bo volgens onze klanten ‘nette prijzen’ hanteert.

Nationale en internationale verhuizingen
Dankzij de jarenlange ervaring van eigenaar Henk Hollemans op het gebied van verhuizingen, gecombineerd met de typisch Drentse ‘no nonsense mentaliteit’, kunt u uw verhuizingen met een gerust hart aan ons overlaten.

In het bezit van een VAR-verklaring
De eigenaar van He-Bo Dienstverlening is in het bezit van een VAR (Verklaring ArbeidsRelatie). Dit is een verklaring van de belastingdienst dat zaken op het gebied van belastingen en sociale zekerheid goed zijn geregeld. U krijgt dan als klant van He-Bo Dienstverlening niet achteraf te maken met zaken, zoals loonheffing, waar u geen rekening mee had gehouden.

Meer informatie over onze diensten?
Als u meer informatie zoekt over de diensten die He-Bo Dienstverlening aanbiedt kijk dan verder op deze website. Op de homepage zijn linkjes te vinden naar de informatiepagina’s van al onze verschillende diensten.

Contact opnemen?
Als u graag in contact wil komen met He-Bo Dienstverlening kunt u dat zowel door middel van een e-mailbericht als via de telefoon doen. Voor de gegevens kijkt u onder het kopje Contact op de homepage.  

Laatste nieuws

meer nieuws