Vrijblijvend advies? Bel 06-52598787

Vraag een offerte aan

Meer dan 25 jaar ervaring in verhuizingen

He-Bo Dienstverlening heeft al meer dan 25 jaar ervaring in de verhuisbranche. In die tijd hebben we geleerd dat elke verhuizing uniek is. Daarom verdient elke verhuizing zijn eigen specifieke actieplan. Een verhuizing is namelijk niet zo maar iets, het kan een hoop gedoe en stress opleveren. Zaken die u het liefst wilt vermijden, en daar zijn wij voor. Samen met u maken wij een plan waardoor uw verhuizing tot in de puntjes wordt geregeld.

Verschillende soorten verhuizingen
Wat uw situatie ook is, He-Bo Dienstverlening heeft ruime ervaring met elk type verhuizing. Of het nu om een particuliere verhuizing of om een bedrijfsverhuizing gaat, met de hulp van He-Bo Dienstverlening weet u zeker dat alles tot in de puntjes geregeld is.

Het totale pakket, of alleen het transport. U kiest!
Zoveel mensen, zoveel manieren waarop ze hun verhuizing aan willen pakken. He-Bo Dienstverlening begrijpt dit als geen ander. Hoe u uw verhuizing ook voor u ziet, wij bieden de hulp die u nodig hebt. Regelt u de meeste zaken het liefst zelf, dan verzorgen wij voor u het transport. Wilt u ook geholpen worden met het inpakken van uw meubilair, dan geeft u dat gewoon aan en regelen we dat voor u.

Zowel nationaal als door heel Europa
Voor ons maakt het niet uit of u nu verhuist naar het dorp verderop of naar een land elders in Europa. Waar u ook heen gaat, wij gaan met u mee. En of de verhuizing nu nationaal of internationaal is, één ding is zeker: met He-Bo Dienstverlening wordt alles tot in de puntjes geregeld.

Laatste nieuws

meer nieuws