Vrijblijvend advies? Bel 06-52598787

Vraag een offerte aan

Meubilair

Wij leveren kantoormeubilair
He-Bo Dienstverlening staat niet alleen garant voor een vlekkeloze verhuizing, ook het leveren van (kantoor)meubilair is een specialiteit van ons. Vooral voor onze zakelijke klanten is dit een interessant gegeven. Een nieuw bedrijfspand betekent vaak dat u meer ruimte krijgt, ruimte die opgevuld moet worden. De meubels die u nodig hebt bestelt u gewoon bij He-Bo Dienstverlening.

Nieuw of gebruikt kantoormeubilair
Wanneer u van plan bent om kantoormeubilair aan te schaffen kunt u er voor kiezen om nieuw meubilair of gebruikt meubilair in te kopen. Gebruikt meubilair is qua prijs gunstiger, nieuw meubilair gaat meestal iets langer mee. De keuze is aan u en hangt helemaal af van uw eigen wensen. Het is in elk geval fijn om te weten dat beide opties door He-Bo Dienstverlening kunnen worden geregeld.

Montage en demontage van kantoormeubilair
We kunnen ons goed voorstellen dat u weinig zin hebt om langdurig met schroevendraaiers en inbussleutels in de weer te zijn als u midden in een bedrijfsverhuizing zit. Dat hoeft gelukkig ook niet. He-Bo Dienstverlening neemt de montage of demontage van uw meubilair graag  van u over. Deze optie is met name interessant als u bezig bent met een interne of externe bedrijfsverhuizing bezig bent.

Opslag van meubilair
Tijdens een verhuizing komt het vaak voor dat u uw meubilair nog niet direct kwijt kunt op de plek die u wenst. Juist daarom biedt He-Bo Dienstverlening opslagruimte aan waar u uw meubilair veilig op kunt laten slaan. Wij verzorgen deze service in combinatie met uw verhuizing. U hoeft dus niet op zoek te gaan naar een opslagruimte, die hebben wij al voor u.

Laatste nieuws

meer nieuws